Afwerking: Analoog

Het omzomen van banners en andere zeilmakerij activiteiten is een belangrijk onderdeel van de analoge afwerking om tot een goed eindproduct te komen.

De zeilmakerij activiteiten omvat het verstevigd omzomen van de omboording van spandoeken, maar ook het slaan van de ringen om de montage met elastieken mogelijk te maken hoort hier bij. Wanneer banners opgehangen moeten worden aan een “buis” kunnen we ook een lus in het doek lassen.

Aanvullend op de zeilmakerij wordt er ook een breed assortiment aan hardware aangeboden gaande van buizen om kaders met te kunnen maken tot de elastieken waar ze mee vast gezet kunnen worden.

Buiten spandoek gerelateerde toebehoren bieden wij ook POS(P)-, vlaggen- en andere typische “Sign&Display” acessoires aan.

Vaak vergeten maar niet onbelangrijk zijn diverse handelingen zoals het voorzien van dubbelzijdige tape op vouwborden, het monteren van velcro op doek- en plaatmateriaal en specifieke vragen van de klant uit inzake verpakkingen, verzendingen en eventuele prémontage.

Heeft u al een project in gedachte of wenst u graag wat extra informatie over onze diensten?

Contacteer ons