Afwerking: Digitaal

Digitale afwerkingen gebeuren op een Zünd G3 3XL 3200 welke eender welke produceerbare afmeting van onze printers kan afwerken. Deze afwerkingsmethode is snel genoeg om onze dag-capaciteit te volgen en is accuraat tot op de milimeter.

Het schoonsnijden van affiches, contourfrezen van borden, plaatsen van boorgaten, … zijn allemaal afwerkingen die digitaal gedaan moeten worden vanwege de grote accuraatheid die nodig is om dergelijke afwerkingen goed af te handelen. Tevens geven deze afwerkingen een grote meerwaarde aan het product en maken ze het mogelijk om de creativiteit van onze klanten vorm te geven.

Het contourfrezen van plaatmateriaal creëert de mogelijkheid om van een 2-dimensionaal product een 3-dimensionale display te maken waar de eindklant zijn producten gepersonaliseerd mee kan presenteren. De V-cut optie maakt het mogelijk om zelfs in de dikste kartonsoorten (Reboard 16mm) vouwlijnen te kunnen plaatsen om zo complexe constructies vorm te geven.

Digitale afwerkingen beperken zich niet enkel tot de flexibiliteit van de mogelijkheden, maar creëren ook een consistente en voorspelbare kwaliteit van de producten.

Heeft u al een project in gedachte of wenst u graag wat extra informatie over onze diensten?

Contacteer ons