Printen: Direct-to-Plate

Direct-to-Plate printen gebeurt op een dedicated flatbed printer met een maximaal printbereik van 3x2m. Met een capaciteit van 900m2 per dag en druppelgrootte van 7 picoliter kunnen wij hoog volume draaien aan onberispelijke kwaliteit.

Het hoge volume geeft ons het ideale uitgangspunt om promotionele uitingen te produceren aan scherpe prijzen met korte levertermijnen. De meest gebruikte toepassing hiervoor zijn borden toegespitst op de immo-sector en verkiezingsdrukwerk.

De druppelgrootte van 7 picoliter levert een onberispelijke kwaliteit waardoor indoor- en andere high-end toepassingen met de grootste klantentevredenheid geproduceerd kunnen worden. De perfecte registratie elimineert praktisch alle print-artefacten wat bijna fotografische afdrukken kan garanderen.

De registratie bij dubbelzijdig printen is nagenoeg perfect waardoor ingewikkelde designs gecombineerd met snij-contouren geen enkel probleem vormen. Het printen van 200% inktdensiteit in perfecte registratie garandeert ook tijdens de uitlichting mooi gesatureerde kleuren.

Het printen van witte inkt maakt het tevens mogelijk om transparant materiaal te beprinten zonder verlies van kleurintensiteit. Een veelgebruikte toepassing hiervan zijn plexi-platen voor particulier gebruik en gevelaanduidingen.

Meer weten over onze andere diensten?

Heeft u al een project in gedachte of wenst u graag wat extra informatie over onze diensten?

Contacteer ons