Machinepark

Printers 

Efi-Vutek 5r

efi-vutek-5r_vs.png

De grootste, zwaarste en snelste printer van allemaal. Deze leeuw van een printer is een imposante verschijning met een productiviteit om het te evenaren. De printbreedte van maar liefst 5 meter in combinatie met een druppelgrootte van amper 7picoliter maakt van deze printer een unicum in België. Er is geen job te groot en geen kwaliteitsverwachting te hoog voor deze reus van een printer. Met automatische “inline” finishing zijn wij zelfs de grootste oplages in een kort tijdsbestek meester.

 

Agfa Anapurna M3200 rtr

efi-vutek-5r_vs.png

Onze “roll-to-roll” printer print met 12 picoliter druppelgrootte een zéér hoge kwaliteit aan een hoge snelheid. Dit maakt deze printer ideaal voor grote runs waar kwaliteit een must is. De nagenoeg perfecte oprolspanning maakt dat rollen die van deze machine afkomen zonder problemen door analoge XY-cutters gesneden kunnen worden omdat het verloop van de rol en de print nagenoeg onbestaande is zelfs op zeer lange rollen van 200 lopende meter en meer.

 

Agfa Jeti Titan HS

efi-vutek-5r_vs.png

Deze “Direct-to-plate” printer heeft door middel van encoder-strips een nagenoeg perfecte registratie waardoor dubbelzijdig printen van complexe vormen geen enkel probleem vormt. De druppelgrootte van 7 picoliter zorgt eveneens voor een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. De mogelijkheid om wit te printen geeft een extra dimensie aan het productie-proces en de primer-optie maakt het mogelijk om zelfs op de moeilijkste materialen zoals Trespa/HPL een goede hechting te garanderen.

 

Agfa Jeti Tauro H2500

efi-vutek-5r_vs.png

De Tauro-printer is een echte all-rounder in het machinepark en blinkt uit in pure snelheid. Met een doorvoersnelheid van 275m² per uur is geen enkele opdracht te groot waardoor bulk-orders aan een onberispelijke kwaliteit geproduceerd kunnen worden zonder op de levertermijn te moeten inboeten.
Deze printer beschikt over een Belt-feed systeem waardoor er zowel platen als rolmedia op geprint kunnen worden en de optie van primer/witte inkt maakt dat deze printer naadloos kan aansluiten op de andere printers.

 

Agfa Anapurna M2500i LED

efi-vutek-5r_vs.png

Deze Hybride-printer is uitgerust met LED-curing waardoor de typische tekortkomingen van tradtionele “mercury-bulbs” kunnen worden voorkomen zoals het vroegtijdig verouderen van zelfklevende materialen. Doordat LED-curing bijna geen hitte opwekt kunnen ook hitte-gevoelige materialen goed beprint worden. De hybride-bouw maakt van deze machine een echte allrounder die universeel inzetbaar is.

 

Mutoh Valuejet 1638-eu

efi-vutek-5r_vs.png

Daar waar UVC-inkten terkort komen pakt de milieuvriendelijke eco-solventen printer het over. Deze machine neemt producten en media voor zijn rekening die niet compatibel zijn met UVC-inkten. De variabele druppelgrootte van 3 tot 24 picoliter garandeerd zowel solide volvlakken als kwaliteitsfoto’s met natuurgetrouwe huidtinten.

 

Zünd G3 3XL-3200

efi-vutek-5r_vs.png

Dit veelzijdig werkpaard wordt voor bijna alle afwerkingen ingezet. Nauwkeurig tot op de milimeter kunnen wij hiermee alle versnijdingen, boorgat-plaatsingen, vouwlijnen en verzagingen aan. De hoge snelheid en grote betrouwbaarheid zorgt ervoor dat alle prints perfect en tijdig afgewerkt kunnen worden.

 

Miller T-300 Edge Xtreme

efi-vutek-5r_vs.png

Het hart van onze zeilmakerij-activiteiten is deze omzoom-machine. Met een snelheid van 30 lengtemeters per minuut (eq. van 180 werfdoeken per uur) kunnen wij de grootste hoeveelheden spandoeken aan met een constante en hoge kwaliteit. Het leggen van lussen voor buizen kan eveneens met deze machine gedaan worden (6cm lus-diameter) waardoor deze machine snelle levertermijnen kan waarborgen